Om oss

PL Produkter startades i  maj 2006.
Drömmen att bli egen företagare har funnits många år, men inte förrän nu som det har det blivit verklighet.

Mitt stora intresse är datorer och då passar de ju bra med e-handel. Men vad skulle jag sälja? Eftersom jag har jobbat de senaste 20 åren på ett företag med att tillverka häst och hundartiklar av alla slag, så föll det sig ganska naturligt att börja sälja saker inom detta. Men konkurrensen är för stor på nätet. Man kunde inte känna kvalitén så vi la ner det mesta av den delen. Men beslag till dessa saker fanns det ett stort intresse. Det finns människor som vill göra det själv och att hitta beslag är inte det lättaste. Men här finns det mesta.

Sommaren 2007 köpte jag en vinylskärmaskin för att kunna göra dekaler till företag och privatpersoner. Förfrågan har varit stor men tyvärr är detta lite svårt att skicka och sälja i en e-handel butik. Men tveka inte att kontakta mig även om ni bor en bit bort, för mindre dekaler går alltid att skicka.

1 November 2017 slog vi ihop två firmor och då blev det PL & ITE Produkter AB. Adress och telefonnr och bankgiro är samma men epost och hemsida har ändrats.

Vi har sett en stor del återkommande kunder och det gläder mig väldigt.
Har du frågor, tveka inte att kontakta mig. enklast genom kontaktformuläret.
Med vänlig hälsning
Peter Larsson

PL & ITE Produkter AB

Orgnr: 556478-4758
Pumpvägen 6
27296 Gärsnäs


070-5479353 Vi innehar F-skattebevis.